Pulastic

Valitessasi Pulastic urheilulattian voit olla varma, että saat kansainvälisestikin suositun pitkäikäisen lattian.Lattian erinomaisten peliominaisuuksien ansiosta Pulastic- lattioille on myönnetty monien kansainvälisten lajiliittojen sertifikaatit.

Lahden Lattia-ja Seinäpäällyste Oy on urakoinut yli 300 Pulastic-lattiaa ympäri Suomea. Pulastic-lattian kestävyydestä ja pitkäkestoisuudesta voimme olla ylpeitä, sillä aloitimme Pulastic-lattioiden urakoimisen jo vuonna 1992 ja lattiat toimivat vieläkin erinomaisina pelialustoina.

Lattioiden uudelleen pinnoitus voidaan suorittaa suoraan vanhan Pulastic-lattian pinnoitteen päälle ilman kalliita purku- ja uusimiskuluja. Käyttämällä erilaisia rakenneratkaisuja saadaan monitoimikäyttöön soveltuva yhdistelmä joustavia lattioita.Pulastic-lattiat voidaan myös tehdä liittojoustaviksi, kun osana lattiarakenteesta tehdään kova polyuretaanista.

Lattioiden laadun varmistuksesta voimme olla varmoja, sillä Pulastic-lattioille on myönnetty ISO 9001/2000 laatusertifikaatti sekä ISO 14001 ympäristösertifikaatti.- referenssit- hoito-ohjeet- värimallisto- rakennekuvat.

PulasticKUVA002.JPG

Lataa tästä Pulastic-esite (pdf.) (englanniksi)