BSW Requpol

BSW Requpol tuotteet ovat korketasoisia kierrätyskumista, kierrätyskorkista tai kierrätysmuovista valmistettuja urheilupäällysteitä. Requpoll Everroll on pitävä ja kimmoisa kumipäällyste kuntosaleille, jäähallien puku -ja käytävä tiloihin, suksivuokraamoihin tai vaikkapa teknisen työn tiloihin. 12mm paksuisena Everroll kestää luistimen terän ja piikkarikäytön.

Leikkikentillä Requpol turva-alustat vaimentavat hyvin pudotusta, ovat värikkäitä ja helppohoitoisia. Ne eivät sisällä raskasmetalleja tai arseniikkia ja täyttävät leikkikenttäalustojen turvamääräykset (EN177). Saatavana on sekä valettavia turva-alustoja, että turvalaattoja.

Ampumaradoilla Requpol takaa turvalliset harjoitteluolosuhteet. Kumiharkot pysäyttävät luodin estäen kimpoamisen. Requpol laattoja voidan käyttää ampumaratojen katoissa, lattioissa ja seinissä. Kamppailulajien alustoiksi BSW tarjoaa mailmanmestaruus - ja olympiatason päällysteet. Lajikohtainen valikoima on runsas ja pintamateriaaleja on useita. Saatavana on harjoitus-, kilpailu - ja erikoisalustoja sekä törmäyssuojia.