Urheilupinnoitteet

LLSP:llä on suuri valikoima erilaisia urheilutiloihin tarkoitettuja lattiaratkaisuja. Valittaessa lattiapäällystettä urheilutiloihin on tarkeää jo suunnitteluvaiheessa valita oikea päällyste käyttötarkoituksen mukaan. Valikoimistamme löytyy varmasti sopiva pelialusta peliin kuin peliin, olipa kyse sitten minkälaisesta urheilutilasta tahansa.

Pulastic

Pulastic polyuretaanilattioissa käyettävä massa valmistetaan Deventerissä Hollannissa Descolin tehtaalla. Descol on yksi maailman johtavista polyuretaanimassojen valmistajista ja yhtiö kuuluu suureen Sica-konserniin.  Lue lisää»

Robbins

Robbins on maailman suurin massiivipuisten urheilulattioiden valmistaja. Robbins lattiat toimitetaan aina amerikkalaisella kovavaahterapinnalla, johon käytettävä puu on kasvanut suurten järvien pohjoispuolella USA:n ja Kanadan alueella.  Lue lisää»

Peluri

Suomalaisesta massiivipuusta valmistettava Peluri on laadukas aluejoustava urheilulattia. Lattian joustokasetin ominaisuuksia muuttamalla voidaan vaikuttaa joustoon, kuorman kestoon tai äänen eristykseen. Peluri lattiat sopivat tanssi- ja liikuntasalikäyttöön sekä juhl…  Lue lisää»

Kährs

Kährsin Activity Floor puujoustolattiat valmistetaan tammi, saarni tai vaahterapinnalla. Tehokkaan Woodloc® -ponttirakenteen ansiosta lattia on nopea asentaa. Activity Floorin kokonaispaksuus on vain 30 mm. Kährsin urheilulattia soveltuu tanssi- ja aerobicstudioih…  Lue lisää»

BSW Requpol

BSW Regupol tuotteet ovat korkeatasoisia kierrätyskumista, kierrätyskorkista tai kierrätysmuovista valmistettuja urheilupäällysteitä. Regupol Everroll on pitävä ja kimmoisa kumipäällyste kuntosaleille, jäähallien pukuhuone- ja käytävätiloihin, suksivuokraamoihin tai vai…  Lue lisää»

Tarkett

Tarkett urheilulattiat tarjoavat monipuolisen valikoiman laadukkaita urheilulattioita harrastuskäytön kohteista aina mestaruussarjatasolle asti. Valikoimassa on pistejoustavia muovipäällysteitä sekä erilaisia alue- ja yhdistelmäjoustavia ratkaisuja, jotka kaikki täyttäv…  Lue lisää»

Gerflor Taraflex

Kuvagalleria